Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

ExportUA

«Вчимося жити разом» стартувала у дошкільних закладах м. Бахмута

Переглядів: 2178
07.11.2016 - 12:48

Проблема формування у дитини-дошкільника вміння взаємодіяти, співпрацювати у соціумі з ровесниками, людьми молодшими та старшими за віком охоплює питання соціального, морального, інтелектуального та вольового розвитку. І саме на її вирішення спрямований проект «Вчимося жити разом» створений за ініціативи Європейського Союзу та ЮНІСЕФ в Україні.

Наприкінці жовтня 2016 року 10 педагогів дошкільних закладів міста Бахмута пройшли тренінгові навчання у місті Слов’янськ, під час яких познайомилися із правилами роботи за Парціальною програмою з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6-7 років «Вчимося жити разом». У невимушеній атмосфері учасники тренінгу відпрацьовували навички спілкування за принципом «вчимося домовлятися» для досягнення головної мети – взаєморозуміння.

Тож, з листопада 2016 року реалізація проекту «Вчимося жити разом» стартувала у дошкільних закладах №№16,27,31,39,40,47,49,54,55,58. І ми сподіваємося, що завдяки цій роботі наші діти навчаться краще розуміти себе та реалізовувати свої життєві прагнення серед інших.

Наприкінці жовтня 2016 року 10 педагогів дошкільних закладів міста Бахмута пройшли тренінгові навчання у місті Слов’янськ з Парціальною програми з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6-7 років «Вчимося жити разом».