Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Я і мої друзі - лідери здоров’я

Переглядів: 1796
15.11.2016 - 13:26

У рамках проведення місячника здорового способу життя, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міcької ради, з метою пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді п’ятикласники Бахмутського НВК №11 підготували виступи агітбригад.

Здоров’я – це одна з головних умов досягнення успіху в житті. Учні повинні навчитися берегти його з дитинства, зміцнювати й збільшувати його, не витрачати даремно цей безцінний скарб. Юні агітатори намагалися розширити знання школярів про здоров'я; вкотре попередити про шкідливий вплив алкоголю, куріння, наркоманії; розкрити багатогранну панораму лиха та нещасть, які завдають шкідливі звички; висловлювали своє негативне ставлення до шкідливих звичок; привертали увагу своїх однолітків до болючих проблем сьогодення. Учні розповіли, що лише здорова людина добре працює та вчиться, вона є життєрадісною і веселою. Така людина потрібна і корисна своїй сім'ї, суспільству та державі. Здоров’я – це спосіб життя людини.
Виступи сподобались усім: і одноліткам, і учням перших класів, до яких завітали агітатори. Захід запам’ятався оригінальністю виступів, гумором, позитивом. Бажаємо усім здоров’я!

Я і мої друзі - лідери здоров’яЯ і мої друзі - лідери здоров’яЯ і мої друзі - лідери здоров’яЯ і мої друзі - лідери здоров’я