Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Учні Соледарської школи №13 обговорили важливість вивчення англійської мови

Переглядів: 1850
15.11.2016 - 13:29

На виконання шкільного Плану заходів до Року англійської мови в Україні, з метою покращення якості іншомовної освіти та формування соціокультурної компетентності учні 9-11 класів Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови взяли участь у роботі дискусійного клубу з питань важливості вивчення англійської мови.

Захід було організовано вчителями Наталею Подзеркою, Валентиною Скибою та Наталею Кандибко. На засідання клубу було запрошено представників української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. У ході зустрічі учня ознайомилися з перевагами вивчення англійської мови, переліком вищих навчальних закладів в Україні та Великій Британії, які готують відповідних спеціалістів, дізналися про професії, які вимагають знання англійської. Крім того, школярі визначили сфери вживання англійської мови та необхідність її знання для організації свого повсякденного простору. Військові розповіли про свій досвід вивчення англійської та навели аргументи щодо необхідності знання іноземної мови. Наприкінці заходу учні мали можливість поспілкуватися з гостями англійською та задати їм питання, які їх цікавили.
Проведення заходу англійською мовою сприяло формуванню в учнів життєвих компетентностей, потреби у вивченні іноземних мов та розширенню світогляду й сфери вживання англійської мови.

Учні Соледарської школи №13 обговорили важливість вивчення англійської мовиУчні Соледарської школи №13 обговорили важливість вивчення англійської мовиУчні Соледарської школи №13 обговорили важливість вивчення англійської мовиУчні Соледарської школи №13 обговорили важливість вивчення англійської мови