Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Презедент України

Шкідливим звичкам скажіть НІ!

Переглядів: 2424
29.11.2016 - 12:20

У Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім. Дмитра Чернявського у рамках місячника превентивного виховання та здорового способу життя, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, члени Ліги Майбутніх Поліцейських організували профілактичну роботу зі школярами початкової та середньої ланки.

До Міжнародного дня відмови від куріння старшокласниці провели інформаційні бесіди з учнями 4-5 класів. У доступній формі дітям розповіли про загрозу паління, вживання алкоголю та вплив наркотичних речовин на фізіологічні зміни в організмі людини. Присутні дізнались про негативні наслідки шкідливих звичок людини на суспільство в цілому. У читальній залі шкільної бібліотеки на підтримку превентивного виховання цілий тиждень працювала виставка ай-стоперів «Шкідливим звичкам скажіть НІ!». До її організації залучились учні 5-7 класів, які у своїй творчості відобразили знання, що отримали від членів Ліги Майбутніх Поліцейських.

У Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім. Дмитра Чернявського члени Ліги Майбутніх Поліцейських організували профілактичну роботу зі школярами початкової та середньої ланки до Міжнародного дня відмови від куріння У Бахмутській загальноосвітній школі №18 ім. Дмитра Чернявського члени Ліги Майбутніх Поліцейських організували профілактичну роботу зі школярами початкової та середньої ланки до Міжнародного дня відмови від куріння

Останні статті на сайті