Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 151 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Проведено вуличну акцію «Стоп насильству!»

Переглядів: 2651
29.11.2016 - 12:27

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

28.11.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Артемівським міським центром зайнятості та психологами мобільної бригади соціально – психологічної допомоги провели вуличну акцію «Стоп насильству!».

Акцію проведено з метою підвищення обізнаності жителів громади щодо питань попередження насильства в сім'ї, жорсткого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків; формування свідомості всіх верств населення   щодо нетерпимого ставлення до насильства та викорінення домашнього насильства.

Організатори акції провели інформаційну кампанію та розповсюдили серед населення просвітницькі буклети «Насильство – це сміття, яке треба виносити з дому!», «Ми вам допоможемо!», «Насильство в сім’ї. Як захистити себе» та пам’ятки із зазначенням контактних телефонів закладів та організацій, які надають допомогу постраждалим від насильства.

Якщо Ви зазнаєте домашнього насильства або у Вашій сім’ї існує загроза його вчинення, пам’ятайте, що є організація та спеціалісти, які готові Вам допомогти – це мобільна бригада соціально – психологічної допомоги, яка здійснює свою діяльність на території міст Бахмут, Соледар, Часів Яр та Бахмутського району (т. 093 949 53 67, т. 066 076-02 36). 

28.11.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Артемівським міським центром зайнятості та психологами мобільної бригади соціально – психологічної допомоги провели вуличну акцію «Стоп насильству!».28.11.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Артемівським міським центром зайнятості та психологами мобільної бригади соціально – психологічної допомоги провели вуличну акцію «Стоп насильству!».28.11.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Артемівським міським центром зайнятості та психологами мобільної бригади соціально – психологічної допомоги провели вуличну акцію «Стоп насильству!».28.11.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Артемівським міським центром зайнятості та психологами мобільної бригади соціально – психологічної допомоги провели вуличну акцію «Стоп насильству!».28.11.2016 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з Артемівським міським центром зайнятості та психологами мобільної бригади соціально – психологічної допомоги провели вуличну акцію «Стоп насильству!».

Останні статті на сайті