Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Донецька обласна рада

Скарби музики В.С. Косенка

Переглядів: 3411
30.11.2016 - 15:00

29 листопада 2016 року концертний зал Школи мистецтв міста Бахмут наповнився чарівними  звуками музики видатного українського композитора-лірика Віктора Степановича Косенка. Саме його творчості була присвячена музична вітальня на фортепіанному відділі, яка пройшла у рамках шкільної філармонії «Українські скарби музики В. Косенка».

Протягом усього дійства ведуча вітальні Нагорська Т.О. розповідала про цікаві факти життя та творчої діяльності композитора. У виконанні учнів та викладачів Школи прозвучали найяскравіші твори Віктора Степановича: «Старовинний танок», «Гавот», «Мрії», «Скерцино», «Осінній вечір», «Зіроньки лучисті». А, як спогад про дитинство самого композитора, нестаріючий «Петрушка», «За метеликом», «Колискова», обробка народної пісні «Грицю, Грицю, до роботи».
Творіння В. Косенка і сьогодні залишаються кращими надбаннями української фортепіанної дитячої музики. Вони вчать любити рідний край та народне мистецтво. Його музика яскрава, святкова, як світ дитинства, написана з великою любов’ю та майстерністю.
Сподіваємось, що неймовірна щирість, емоційна насиченість та висока культура почутої музики назавжди залишаться у спогадах слухачів.

Скарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. КосенкаСкарби музики В.С. Косенка