Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

ExportUA

В Краматорську нагородили Бахмутськіх Чорнобильців

Переглядів: 3596
14.12.2016 - 17:20

14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

У заході взяли участь представники чорнобильських організацій області, Донецької обласної адміністрації, а також міської ради. До присутніх на заході звернувся заступник голови Донецької обласної адміністрації Ігор Стокоз та зазначив, що кожен, хто причетний до приборкання «мирного атому» гідний персональної подяки.

«Кожен з вас, а також кожен з тих ліквідаторів, хто не зміг сьогодні бути присутнім тут – справжні герої. І всі ми, на знак вдячності, будемо пам’ятати ваш подвиг», - відзначив Ігор Стокоз. Також до присутніх звернулись представник обласної громадської організації чорнобильців та Краматорської міської ради.

Наприкінці промов присутні поклали квіти до закладного каменю, де буде встановлено пам’ятник ліквідаторам ЧАЕС.

Після мітингу ліквідатори ЧАЕС зібралися у міському будинку культури ім. Л. Бикова, де були нагороджені подяками та почесними грамотами Донецької обласної адміністрації.

Серед делегатів, які були присутні на святі також особисто відзначили чотирьох представників Бахмутських організацій чорнобильців за вагомий внесок у ліквідації аварії та наслідків аварії на  Чорнобильській АЕС.

14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. 14 грудня 2016 року на площі МКБ ім. Л. Бикова пройшов захід з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.