Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»

Переглядів: 3268
22.12.2016 - 14:45

18-19 грудня 2016 року у місті Івано-Франківськ відбувся IX Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс «Мистецький Храм». В цьому році Школу мистецтв міста Бахмут представляла Вероніка Філатова – талановита учениця Богданової О.В.

На сцені Івано-Франківської обласної філармонії змагалися діти з різних куточків України. В повній тиші, затамувавши подих, всі слухали пісні у виконанні Вероніки під неперевершену гру концертмейстера Ярослава Баєва. Пісню «Ангел» голова журі – заслужена артистка України, доцент кафедри Київської естрадно-циркової академії Т.Піскарьова обрала для Гала-концерту, який відбувся в обласному драматичному театрі ім. І. Франка. Протягом усього фестивалю Вероніку підтримували її викладачі, батьки, а також директор Школи мистецтв міста Бахмут Гринь Є.В. Всі з великим хвилюванням очікували результатів. В середній категорії Вероніка отримала звання Лауреата І ступеня та подарунки від меценатів і спонсорів, серед яких хутрова шубка з авторської колекції М.Волосовської.
Приємною несподіванкою стала участь в Гала-концерті, у якості гостя фестивалю, Тащенко Анастасії, випускниці Школи мистецтв, володарки Гран-прі фестивалю 2015 року.
«Мистецький храм» – це чарівна казка, яку створюють для дітей прекрасні, чуйні люди Я. Борута та У. Мандзюк. Закінченням цієї неймовірної казки стала подорож до Садиби Святого Миколая у с. Косів на Прикарпатті, де всі учасники отримали пам’ятні подарунки.

Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»Фестиваль-конкурс «Мистецький храм»

Останні статті на сайті