Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

ExportUA

Підсумки рейтингового змагання «Золота гілочка» у Бахмутській школі №5

Переглядів: 2243
16.01.2017 - 11:44

У Бахмутській школі №5 відбулися загальношкільні збори лідерів класних республік, на яких було оголошено результати загальношкільного рейтингового змагання класів «Золота гілочка» за підсумками І семестру 2016-2017 н. р.

Представники 31 класної республіки були присутніми у залі та з нетерпінням чекали оголошення результатів рейтингу, який тривав протягом І семестру. Змагання традиційно відбувається у п’яти номінаціях: «Знання – це сила» - за підсумками участі в інтелектуальних конкурсах та учнівських олімпіадах, «Кращий читаючий клас» - за підсумками відвідування учнями класів шкільної бібліотеки, «В здоровому тілі – здоровий дух» - за результатами участі у шкільних та міських спортивних змаганнях, «Макулатурнир» та «Сузір’я талантів» - за підсумками участі учнівських колективів у творчих конкурсах.
Таким чином, визначилися найактивніші учнівські колективи. Серед них: 1-А (класний керівник Марина Харченко), 1-В (Ірина Молочак), 2-Б (Ірина Маркіна), 3-Б (Наталя Конюшенко), 3-В (Ольга Наголенко), 4-А (Наталя Жирова), 5-А (Катерина Цебенко), 6-Б (Наталя Цимбал), 7-В (Ольга Гордєєва), 8-А (Тетяна Донченко), 8-Б (Світлана Шумакова), 9-Б (Галина Макогон), 10-А (Оксана Олійник), 10-Б (Тетяна Мошегова), 11-Б (Наталя Альгіна).

Підсумки рейтингового змагання «Золота гілочка» у Бахмутській школі №5Підсумки рейтингового змагання «Золота гілочка» у Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті