Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна»

Переглядів: 2646
19.01.2017 - 11:03

19 січня 20174 року міська бібліотека для дітей спільно з класним керівником 9-Б класу ЗОШ №5 Макогон Г.І. підготували і провели патріотичну годину «Українська мрія – єдність, свобода і незалежність», присвячену Дню Соборності України.

З розповіді ведучих учні дізналися, яке морально-політичне значення мав акт Злуки, який продемонстрував прагнення всіх українців до єднання в єдиній Соборній державі. Бібліотекарем було зроблено огляд книг і цікавих історичних статей із періодичних видань: «Соборність України – нездоланна воля українців до свободи», «День Соборності України: історія свята». Представлені документи містили інформацію про події та політичні документи того часу. Діти декламували вірші про Україну, державу, соборність.
«Твоєю силою, волею, словом стала на Землі українській вільна Народна Республіка», – так 22 січня 1918 року, вперше у XX столітті, була проголошена українська незалежність. Віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю незламних борців, навіки залишиться непорушною.

«Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна»«Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна»