Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Бахмутська школа №5 зустріла своїх випускників

Переглядів: 2686
07.02.2017 - 07:39

Школа – це дивний дім! У ньому все змішалося: дитинство та зрілість, юність та романтика, наука і мистецтво, мрії та реальне життя. В цьому домі радість та сльози, зустрічі та розлука.

Шкільне Свято зустрічі випускників, яке відбулося у Бахмутській школі №5, зібрало всіх у затишному залі рідної школи, де кожен міг зустрітися з однокласниками та вчителями, згадати чарівні шкільні роки і, звісно, повернутися у дитинство.
Школярі підготували святковий концерт для присутніх та порадували своєю творчістю. Протягом бліц опитування, яке проводилося перед початком заходу, встановлено, що до школи завітали як випускники минулого року, які ще зовсім недавно самі були учнями, так і ті, що закінчили школу 20-30 років тому.
Захід відбувся у затишній, домашній атмосфері, залишивши у серцях випускників частку тепла. Школа пам’ятає та пишається своїми випускниками та завжди тримає свої двері відкритими для них!

Бахмутська школа №5 зустріла своїх випускниківБахмутська школа №5 зустріла своїх випускниківБахмутська школа №5 зустріла своїх випускниківБахмутська школа №5 зустріла своїх випускниківБахмутська школа №5 зустріла своїх випускників

Останні статті на сайті