Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рік Японії відкрито в Бахмутській школі №5

Переглядів: 2558
13.02.2017 - 12:21

Японія – це країна з багатовіковою історію, традиціями та культурою, які відрізняються від українських. І це цікаво знати нам – українцям!

10 лютого в Бахмутській школі №5 офіційно було відкрито Рік Японії в Україні, оголошений Президентом України Петром Порошенком.

Для учнів школи було організовано захід, протягом якого вони могли познайомитися з географічним та економічним положенням Японії. У проведенні заходу брали участь учні 6-8 класів, які не тільки підготували інформацію про культуру та традиції японців, але й познайомили присутніх з японською поезією в оригіналі, так що школярі мали змогу чути японську мову. Крім цього, Японія – країна, яка дала світові немало видатних постатей, що внесли великий вклад у розвиток різних галузей науки та творчості у світі. Учні школи познайомилися також і з ними. Наприкінці заходу глядачі побачили майстер-клас з бойового мистецтва Японії та були дуже вражені.

Кожен із школярів виніс для себе щось цікаве та корисне. А протягом року на них чекатимуть ще багато різноманітних заходів, присвячених Року Японії в Україні.

10 лютого в Бахмутській школі №5 офіційно було відкрито Рік Японії в Україні, оголошений Президентом України Петром Порошенком.10 лютого в Бахмутській школі №5 офіційно було відкрито Рік Японії в Україні, оголошений Президентом України Петром Порошенком.10 лютого в Бахмутській школі №5 офіційно було відкрито Рік Японії в Україні, оголошений Президентом України Петром Порошенком.10 лютого в Бахмутській школі №5 офіційно було відкрито Рік Японії в Україні, оголошений Президентом України Петром Порошенком.

Останні статті на сайті