Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна рада

«E-school» - нова освіта!

Переглядів: 2537
17.02.2017 - 07:31

Уперше на базі Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського застосували багаторічний позитивний європейський досвід дистанційної шкільної освіти. Школа стала однією з п’яти пілотних шкіл області, які взяли участь у проекті «E-school».

До роботи в дистанційній школі залучили кращих педагогів міста. Вони розробили для кожного класу мультимедійне наповнення предметів відповідно до програм Міністерства освіти і науки України, склали конспекти уроків, використовуючи сучасні інноваційні технології, провели консультації для школярів. Викладачі миттєво реагували на звернення, спілкувались у режимі он-лайн за встановленим графіком, заохочували оперативність учнів-слухачів, створювали атмосферу психологічного комфорту та умови для повноцінної самореалізації учнів. Віддаленість у просторі та часі не завадила нашим учителям у будь-яку хвилину підтримати діалог з дітьми. Тим самим освітяни вже вкотре довели, що навчання може бути прогресивним, якісним, доступним і зручним навіть на відстані.

Батьки та учні «E-school» теж оцінили переваги дистанційного навчання: отримання середньої освіти без будь-яких обмежень, індивідуальний підхід до кожного школяра з урахуванням його здібностей і талантів, професійна підготовка до ЗНО та вільний час для особистого розвитку підлітка. По закінченню дистанційної школи кожен випускник гарантовано отримає документи державного зразка: свідоцтво про базову середню освіту (9 клас), атестат про повну загальну середню освіту (11 клас).

Не всі «білі плями» відкриті в «E-school», але педагоги разом з дітьми й надалі будуть опановувати цю нову форму передачі та отримання знань, бо саме дистанційне навчання постає все більш актуальним і затребуваним сьогодні. Саме відкрита дистанційна освіта та широкий інформаційний світ може дозволити молодій людині нової соціальної формації повніше реалізувати свої потенційні можливості, а від цього залежить і еволюція всього суспільства.

 

Бахмутська школа №18 ім. Дмитра Чернявського стала однією з п’яти пілотних шкіл області, які взяли участь у проекті «E-school».

Останні статті на сайті