Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Презедент України

Педагоги м. Бахмута взяли участь у тренінгу ЮНІСЕФ «Спорт заради розвитку»

Переглядів: 3558
22.02.2017 - 13:50

Робота ЮНІСЕФ зі спорту ґрунтується на великій місії – гарантувати, що кожна дитина має право на гру, відпочинок і спорт у безпечному та здоровому середовищі – право, забезпечене в Статті 31 Конвенції про права дитини, а також в інших міжнародних договорах.

Заступники директорів, педагоги-організатори, психологи, вчителі фізичної культури навчальних закладів м. Бахмута стали активними учасниками тренінгу «Спорт заради розвитку», який провели кандидат педагогічних наук Наталія Зимовець, кандидат медичних наук, лікар Олена Голоцван та тренери ЮНІСЕФ Анатолій Леонтьєв та Руслан Макогон..
Протягом трьох днів педагоги розглядали та вирішували питання: «Позиція міжнародної спільноти щодо спорту заради розвитку», «Визначення спорту заради розвитку в Україні», «Яким може бути внесок спорту у вирішення проблем у сфері розвитку спорту проти булінгу». Крім теоретичних питань багато уваги приділялось практичній роботі. Учасники розробляли і проводили заняття з протидії булінгу, дізналися про Активні школи у різних країнах світу (Бразилії, Руанді, Португалії), про сім принципів активного навчання («кожен рухається», «робіть це весело», «робіть це розумно», «поєднуйте рух та навчання», «знайдіть час для гри», «співпрацюйте з вчителями фізкультури», «вибудовуйте мережу активістів»).
Олена Подопригора, заступник директора з виховної роботи НВК №11, поділилася своєю думкою: «Спорт є потужним об'єднуючим інструментом, що скликує людей з різних етнічних, культурних, релігійних, мовних та соціально-економічних верств. Спорт грає важливу роль в поліпшенні фізичного і психічного здоров'я, а також зміцнення активної громадянської позиції та соціальної інтеграції. Дякуємо за можливість прийняти участь у цьому тренінгу».
Спорт володіє унікальним потенціалом приваблювати, активізувати та надихати. Спорт – це інклюзивність та відчуття громадянської приналежності. Він навчає вселюдським цінностям, таким як повага до опонента, прийняття правил, обов'язкових для виконання усіма, командна робота та чесність.

Педагоги м. Бахмута взяли участь у тренінгу ЮНІСЕФ «Спорт заради розвитку»Педагоги м. Бахмута взяли участь у тренінгу ЮНІСЕФ «Спорт заради розвитку»Педагоги м. Бахмута взяли участь у тренінгу ЮНІСЕФ «Спорт заради розвитку»Педагоги м. Бахмута взяли участь у тренінгу ЮНІСЕФ «Спорт заради розвитку»

Останні статті на сайті