Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурс-огляд творчості учнівської молоді серед навчальних закладів

Переглядів: 2030
24.03.2017 - 13:40

22 березня 2017 року учні та співробітники Артемівського центру професійно-технічної освіти взяли участь у конкурсі – огляді творчості учнівської молоді серед навчальних закладів Бахмутського району, який проходив у Бахмутському міському народному Домі.

До уваги журі, до складу якого увійшли представники департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, Управління культури, Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, міського народного Дому  були представлені різноманітні номери художньої творчості. Оцінювались та відбирались конкурсні номери для подальшої творчості в обласному заході в м. Краматорськ.

Глядацька аудиторія активно супроводжувала оплесками кожен номер. Особливу увагу та емоційний вплив на глядачів справив відділ концертної програми присвячений подіям сьогодення, який в свою чергу був спрямований на патріотичне виховання, прищеплення почуття особистої гідності, відповідальності перед своєю Батьківщиною та родиною.

Загалом на заході панувала творча атмосфера і склалося враження, що на сцені демонструють свої творчі здібності не робітничі кадри, а досвідчені митці. Побачене викликало радісні почуття, а головне всі гості отримали моральний відпочинок та естетичне задоволення.

22 березня 2017 року учні та співробітники Артемівського центру професійно-технічної освіти взяли участь у конкурсі – огляді творчості учнівської молоді серед навчальних закладів Бахмутського району22 березня 2017 року учні та співробітники Артемівського центру професійно-технічної освіти взяли участь у конкурсі – огляді творчості учнівської молоді серед навчальних закладів Бахмутського району22 березня 2017 року учні та співробітники Артемівського центру професійно-технічної освіти взяли участь у конкурсі – огляді творчості учнівської молоді серед навчальних закладів Бахмутського району22 березня 2017 року учні та співробітники Артемівського центру професійно-технічної освіти взяли участь у конкурсі – огляді творчості учнівської молоді серед навчальних закладів Бахмутського району22 березня 2017 року учні та співробітники Артемівського центру професійно-технічної освіти взяли участь у конкурсі – огляді творчості учнівської молоді серед навчальних закладів Бахмутського району

Останні статті на сайті