Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5

Переглядів: 2847
31.03.2017 - 07:19

Правильно кажуть, що, якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний. Однак вона повинна ще зуміти розвинути в собі всі ці дарування, відшліфувати свої здібності і правильно скористатися ними з користю для себе і для людей. Вдається це далеко не всім не відразу. Проте учні Бахмутської школи №5 щороку доводять, що все можливо, треба лише бути цілеспрямованим та працьовитим.

У школі відбулося урочисте підведення підсумків роботи педагогічного колективу та участі учнів школи у творчих та інтелектуальних конкурсах, предметних учнівських олімпіадах протягом І та ІІ семестрів. Так, представники учнівських колективів неодноразово виходили на сцену та під гучні аплодисменти отримували грамоти та дипломи призерів і переможців таких творчих та інтелектуальних конкурсів, як мовно-літературний конкурс ім. Тараса Шевченка, конкурс знавців української мови ім. Петра Яцика, конкурс учнівських робіт МАН та МАН-юніор, а також Всеукраїнські учнівські олімпіади різної спрямованості.

Адміністрація школи та педагогічний колектив щиро бажають учням школи подальших перемог та високих результатів!

«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5«Райдуга талантів» - свято весни в Бахмутській школі №5