Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Відкриваємо двері на ТОВ «Житловик»!

Переглядів: 2639
06.04.2017 - 07:29

6 безробітних громадян відвідали «День відкритих дверей на виробництві», який 05 квітня 2017 року за пропозицією Артемівського міського центру зайнятості гостинно провів ТОВ «Житловик». На підприємстві наразі є актуальною вакансія бухгалтера, що і стало приводом проведення зазначеного заходу.

Вже третій День відкритих дверей, ініційований Артемівським МЦЗ, відбувся цього року та, як наслідок проведеного сьогодні заходу, безробітна особа зацікавилася пропозицією роботодавця та, ймовірно, найближчим часом поповнить штат працівників ТОВ «Житловик». Діяльність ТОВ «Житловик» пов’язана із забезпеченням надання житлово-комунальних послуг мешканцям міста Бахмут та підприємствам.

Інформаційно-консультаційні заходи, що проводить Служба зайнятості спрямовані не тільки на прискорення працевлаштування громадян, які звертаються за фаховою допомогою до Служби зайнятості, але й на розширення уявлення мешканців, зокрема тих, що шукають роботу, про індустріальний потенціал регіону, про особливості виробництва тих чи інших підприємств, в решті - про професії, які користуються попитом на сучасному ринку праці.

Двері на підприємстві для усіх бажаючих поспілкуватись із роботодавцем радо відчинила засновник ТОВ «Житловик» Валерія Чернишева, яка розповіла про історію створення та здобутки підприємства за останні роки, проінформувала про особливості діяльності, умови праці та соціальні гарантії, передбачені на підприємстві.

Як завжди були питання та відповіді, та головне - був результат, що свідчить про ефективність співпраці роботодавців із Службою зайнятості, за сприянням якої у 2016 році на підприємство ТОВ «Житловик» було працевлаштовано 9 осіб.

Останні статті на сайті