Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмутському НВК №11 продовжується місячник екологічного виховання

Переглядів: 2501
24.04.2017 - 15:37

У рамках місячника екологічного виховання, оголошеного Управлінням освіти, педагоги Бахмутського НВК №11 намагаються виховувати в учнів любов і повагу до природи, спонукати до збереження неповторної краси рідного краю, формувати почуття відповідальності за стан природного середовища, сприяти розвитку творчих здібностей учнів, учити самостійно мислити, навчати бачити красу навколо себе, розвивати почуття прекрасного, формувати почуття дбайливого ставлення до навколишнього середовища, формувати активну життєву позицію.

Для учнів 1-4 класів проводяться години спілкування з природою, інтегровані заняття, уроки і бесіди з екологічного виховання. Члени клубу «Еколог» ведуть агітаційно-роз'яснювальну роботу про шкідливість спалювання опалого листя, неприпустимість винищення первоцвітів тощо. Учнями 5-8 класів були випущені стіннівки, плакати про кімнатних тварин та птахів «Мої улюбленці».

Команда НВК взяла участь у міському фестивалі до Дня Землі, який був організований Управлінням освіти Бахмутської міської ради. Лідери учнівського самоврядування представили агітбригаду «Закони Всесвіту та їх вплив на особистість», юні художники Варвара Головко, Костянтин Панчук, Іван Гаркавець, Анна Ганжа, Ольга Россоха, Катерина Басан, Валерія Флєгонтова та вокалісти Вероніка Філатова, Ніколь Крилова, Ксенія Чернуха взяли участь у творчому конкурсі фестивалю та отримали 8 почесних дипломів за зайняті призові місця.

У Бахмутському НВК №11 продовжується місячник екологічного вихованняУ Бахмутському НВК №11 продовжується місячник екологічного вихованняУ Бахмутському НВК №11 продовжується місячник екологічного виховання

Останні статті на сайті