Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбувся заключний концерт міського конкурсу художньої творчості «Дерзайте, ви – талановиті!»

Переглядів: 2909
26.04.2017 - 06:22

У рамках тематичного місячника «Створи добро», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, пройшов міський конкурс для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!».

На заключному етапі відбувся концерт та нагородження переможців творчого конкурсу. Присутні мали змогу подивитися цікаві номери у виконанні юних артистів, оглянути виставку виробів учасників. 

35 конкурсантів отримали дипломи від Управління освіти Бахмутської міської ради та солодкі подарунки. Всім учасникам, які не стали переможцями, також були вручені солодощі.

Свято талантів – так можна було назвати захід, який пройшов у затишній та теплій атмосфері. Вітаємо всіх переможців, бажаємо їм подальшого удосконалення та творчого зростання.

У рамках тематичного місячника «Створи добро», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, пройшов міський конкурс для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!».У рамках тематичного місячника «Створи добро», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, пройшов міський конкурс для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!».У рамках тематичного місячника «Створи добро», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, пройшов міський конкурс для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!».У рамках тематичного місячника «Створи добро», оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, пройшов міський конкурс для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, «Дерзайте, ви – талановиті!».

Останні статті на сайті