Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Презедент України

Відбулася робоча нарада з представниками сільських громад

Переглядів: 1905
28.04.2017 - 12:38

В рамках процесу впровадження реформ децентралізації і добровільного об’єднання територіальних громад 28 квітня 2017 року у малій залі засідань Бахмутської міськради відбулася спільна робоча нарада Бахмутського міського голови Олексія Реви з представниками Зайцівської, Опитненської, Клинівської, Покровської та Іванівської сільських рад.

У ході зустрічі була заслухана інформація щодо проектів місцевого розвитку територій сільських рад, які необхідно реалізувати на території громад у найближчій перспективі. До переліку пріоритетних завдань увійшли проекти з капітального ремонту водопровідних мереж, ліній зовнішнього освітлення, доріг, термомодернізації будівель навчальних закладів, фельдшерського пункту. Всього це 37 проектів на суму 48816,53  тис.грн.

Наприкінці зустрічі Бахмутський міський голова виразив сподівання на  подальшу ефективну взаємодію Бахмутської міської ради з сільськими громадами, надання методичної і консультативної допомоги по задоволенню потреб мешканців майбутньої Бахмутської ОТГ.

28 квітня 2017 року у малій залі засідань Бахмутської міськради відбулася спільна робоча нарада Бахмутського міського голови Олексія Реви з представниками Зайцівської, Опитненської, Клинівської, Покровської та Іванівської сільських рад. 28 квітня 2017 року у малій залі засідань Бахмутської міськради відбулася спільна робоча нарада Бахмутського міського голови Олексія Реви з представниками Зайцівської, Опитненської, Клинівської, Покровської та Іванівської сільських рад. 28 квітня 2017 року у малій залі засідань Бахмутської міськради відбулася спільна робоча нарада Бахмутського міського голови Олексія Реви з представниками Зайцівської, Опитненської, Клинівської, Покровської та Іванівської сільських рад.

Останні статті на сайті