Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Бахмут пишається своїмі марафонцами

Переглядів: 2117
10.05.2017 - 05:59

30 квітня відбувся 4-й Харківський міжнародний марафон. У забігах взяли участь близько 10 тис. чоловік.

До  Харкова прибули спортсмени з 15 країн світу, зокрема, з Німеччини, Польщі, Великобританії, Ізраїлю, Марокко, Казахстану, Австрії, США, Нідерландів. Любителі бігу і професіонали бігли на дистанціях  4,2 км, 10 і 42 км, а також естафету (два кола по 21 км). Харківський Міжнародний марафон - це щорічний марафон, який внесений до Книги рекордів України як наймасовіший забіг  за кількістю зареєстрованих учасників. Траса, по якій проходив марафон, прокладена по центральних  вулицях Харкова і охоплює основні пам'ятки міста

У основній віковій групі серед чоловіків на дистанції 42,195 км впевнену перемогу святкував представник м. Бахмута - Артем Піддубний з результатом 02:25:44 (10км — 00:33:54, 21,1км — 01:12:37, 31,1км — 01:46:08).

Досвідчений марафонець, бахмутчанін, пропагандист здорового способу життя, Юрій Кожуховский став постійним учасником цього марафону. Люди починають бігати з думками про здоров'я, але потім робота над собою переходить в звичку, біг - в необхідну потребу, здоровий спосіб життя стає стилем твого життя. Ти бачиш, що з бігом рівень твого життя виріс, бігаючи щодня, ти відчуваєш впевненість, спокій, максимальну концентрацію, а головне внутрішню радість. Закінчуючи дистанцію, ти розумієш, що твоє життя прекрасне і кожен старт стає одним з головних днів у році - це момент істини і спілкування з такими ж щасливими людьми, як і ти. А через пів години після фінішу - думаєш про наступний старт! У своїй віковій групі (40-49 р.) у нього 8 результат, Юра подолав марафонську дистанцію за 3.33.05,  покращив свій час на 10 хвилин порівняно з минулим. «Як завжди тут панує дуже позитивна атмосфера, богато знайомих учасників. Незважаючи, що пройшов ще один рік, дистанція далася набагато легше, ніж рік тому, напевно тому, що я системно  тренуюся».

Вітаємо бахмутських марафонців з успішним подоланням цієї не легкої дистанції і бажаємо нових перемог!

Досвідчений марафонець, бахмутчанін, пропагандист здорового способу життя, Юрій Кожуховский став постійним учасником цього марафону.Досвідчений марафонець, бахмутчанін, пропагандист здорового способу життя, Юрій Кожуховский став постійним учасником цього марафону. Досвідчений марафонець, бахмутчанін, пропагандист здорового способу життя, Юрій Кожуховский став постійним учасником цього марафону. У основній віковій групі серед чоловіків на дистанції 42,195 км впевнену перемогу святкував представник м. Бахмута - Артем Піддубний.30 квітня відбувся 4-й Харківський міжнародний марафон. У забігах взяли участь близько 10 тис. чоловік.У основній віковій групі серед чоловіків на дистанції 42,195 км впевнену перемогу святкував представник м. Бахмута - Артем Піддубний.Досвідчений марафонець, бахмутчанін, пропагандист здорового способу життя, Юрій Кожуховский став постійним учасником цього марафону. 30 квітня відбувся 4-й Харківський міжнародний марафон. У забігах взяли участь близько 10 тис. чоловік.

Останні статті на сайті