Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Презедент України

Фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги» у м. Бахмуті

Переглядів: 1767
12.05.2017 - 06:51

Минають роки, відлітають у вічність. Все далі відходять грізні та страшні роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові та свого життя заради життя інших.

До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».

У ньому взяли участь учні шкіл міста та вихованці Бахмутського МЦДЮ у трьох вікових категоріях: молодша, середня, старша. Солісти, вокальні дуети, тріо, ансамблі змагалися за звання кращих серед кращих. Кожен виступ був емоційно насиченим та яскравим. Учасники продемонстрували високій рівень підготовки, який відмітили без винятку усі члени журі.

Боротьба за призові місця була складною та напруженою. Журі обрало переможців.

Молодша вікова категорія:

I місце – Ворона Кирило (ЗОШ №12), шоу-група «Дзвінка капель» (Бахмутський МЦДЮ);

II місце – Сусарева Таїсія (Бахмутський МЦДЮ), ансамбль «Надія» (ЗОШ №2).

Середня вікова категорія:

I місце – Мосяж Андрій (ЗОШ №10);

II місце – Філатова Вероніка (НВК №11), Грахно Дарина (ЗОШ №5); вокальний дует Богданцева Є. та Дяченко А. (ЗОШ №12), ансамбль «Віста» (ЗОШ №5), ансамбль «Орфей» (ЗОШ №12);

III місце – Демченко Наталя (ЗОШ №24), Фісак Валерія, Федотчева Христина (ЗОШ №18), Морозова Аліна (ЗОШ №2); ансамбль студії сучасної музики (Бахмутський МЦДЮ).

Старша вікова категорія:

I місце – Сторожко Олександра (ЗОШ №5), вокальний ансамбль «Берегиня» (НВК №11);

II місце – Бережна Наталя (НВК №11), Богданова Катерина (ЗОШ №18);

III місце – Долгих Ганна (ЗОШ №24).

Зорепадом летять роки у майбутнії віки.

Серед радощів і біди з нами пісня назавжди.

Тільки пісня з-поміж тисяч мрій поведе до майбуття.

Пісня – матір щастя і надій. Без пісень нема життя.

До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».До Дня перемоги над фашизмом у Другій світовій війні у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся фестиваль пісенної творчості «Пісні Перемоги».