Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 133 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Учні Бахмутської школи №5 – учасники Всеукраїнського етапу Шкільної волейбольної ліги

Переглядів: 1370
12.05.2017 - 06:53

Вперше в історії України в цьому році проводився чемпіонат з волейболу серед загальноосвітніх шкіл. Регламент затверджено Міністерством освіти України, Міністерством молоді та спорту України, а так само Федерацією волейболу України. Бахмутська школа №5 нещодавно пишалася своєю волейбольною командою, тренером якої є вчитель фізичної культури Дмитро Дробітько, яка стала призером обласного етапу Шкільної волейбольної ліги, та з впевненістю проводжала хлопців на змагання у Київ.

Чотири дні неймовірних за накалом боротьби поєдинків на шикарних майданчиках Міжнародної тенісної академії, нові знайомства і незабутні враження – усе це перша в історії Незалежної України Шкільна волейбольна ліга. 65 команд, понад 600 учасників, 80 волонтерів-студентів Національного університету фізичного виховання та спорту і Університету ім. Бориса Грінченка, кваліфікований суддівський корпус, титуловані і заслужені тренерські кадри, підтримка від Федерації волейболу України, Мінмолодьспорту, Міносвіти та Національного олімпійського Комітету – усе це зробило нинішні змагання турніром державного значення. Свято волейболу у Пущі-Водиці насправді вдалося, і це підтвердить будь-який учасник, незалежно від того, яке місце здобула його команда.

Хіба можна було спрогнозувати, що шкільна команда, яка вперше представляла свою гру на Всеукраїнському рівні, посяде ІІ почесне місце серед шкіл України? Такий успіх привезли в Донецьку область та місто Бахмут учні школи №5.

Зазвичай, після подібних турнірів кількість охочих займатися спортом зростає швидкими темпами. Учасники змагань роз'їхалися з незабутніми враженнями для того, щоби, повернутися на подібний турнір через рік.

Учні Бахмутської школи №5 – учасники Всеукраїнського етапу Шкільної волейбольної лігиУчні Бахмутської школи №5 – учасники Всеукраїнського етапу Шкільної волейбольної лігиУчні Бахмутської школи №5 – учасники Всеукраїнського етапу Шкільної волейбольної лігиУчні Бахмутської школи №5 – учасники Всеукраїнського етапу Шкільної волейбольної ліги

Останні статті на сайті