Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Донецька обласна рада

Понад 20 мільйонів гривень надійшло від власників нерухомості до місцевих бюджетів Донецької області

Переглядів: 2114
23.05.2017 - 08:18

За період січень-квітень 2017 року місцеві бюджети Донецької області отримали майже 20,7 млн грн податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, що на 63% більше, ніж за відповідний період минулого року.

На Донеччині нараховується понад 1,8 тисяч платників-юридичних осіб, які володіють 8 тисячами об'єктів нерухомості. Відповідно до поданих ними податкових декларацій з податку на нерухоме майно річна сума нарахувань складає 63,1 млн грн, що на 8,6 млн грн більше у порівнянні з показниками 2016 року. За чотири місяці 2017 року юридичні особи сплатили 20,2 млн гривень.

Щодо фізичних осіб – власників нерухомості, то за січень-квітень поточного року вони вже перерахували податку на нерухоме майно у 9 разів більше, ніж  за відповідний період минулого року, сплативши понад 462 тис. гривень. Фахівці фіскальних органів до 01 липня 2017 року продовжують надсилати платникам податкові повідомлення-рішення про нарахування податку. Водночас громадяни мають можливість прийти особисто до податкових інспекцій для звірки даних та уточнення інформації щодо об'єктів нерухомості, які підлягають оподаткуванню.

Лідерами зі сплати податку є власники нерухомості м. Маріуполь, які забезпечили надходження понад 8,6 млн гривень.