Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Верховна рада України

Крихітні історії – азбука життя

Переглядів: 2600
23.05.2017 - 11:50

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського в рамках діяльності Дитячого фонду ООН (UNICEF) пройшла презентація книги «Крихітні історії».

Декілька десятків екземплярів книги «Крихітні історії» були подаровані навчальному закладу від UNICEF.

Ця книга не є дидактичною та повчальною — напроти, вона непросто дарує дітям цікаві, неповторні, різноманітні людські історії, а мотивує читача до конструктивної діяльності.

Саме цьому, презентація книги у читальній залі бібліотечно-інформаційного центру розпочалась зі сценки «Невпевненість», яку придумали самі діти. Ця міні театралізована постанова органічно підвела учасників заходу до сприйняття книжкової розповіді-спогаду маленької героїні про боротьбу із власними страхами. У ході презентації «Крихітні історії – азбука життя» школярі мали змогу познайомитись ще з багатьма подібними історіями. Наприклад, розповідь Надії Матвієнко, ведучої телевізійної програми «Все буде добре», збентежила присутніх своєю щирістю, відкритістю та позитивним впливом. Крім людських історій, була представлена історія створення самої книги-подарунка. Діти багато дізнались, як про видавництво «Основа», де була надрукована дана збірка, так і про його директора. Бібліотекар зробила акцент на художньому оформленні «Крихітних історій». Хлопці та дівчата мали змогу зазирнути у «творчу майстерню» ілюстратора Анни Сарвір, яка зізнавалася, що «особливо складно було зображати біль від… втрати» близьких людей.

Кожна почута маленька історія викликала у душах дітей емоційне відлуння. Люди повинні розуміти один одного, прислухатись до почуттів інших, бо тільки це об'єднує людей, надає наснаги, упевненості в своїх здібностях та вчинках.

Підсумком знайомства з книгою стали написані власні дитячі одкровення: найважливіше у людському спілкуванні — зростити у собі розуміння іншого.

Такі заходи формують не лише навички культурного, гарного та уважного читача, але й допомагають відчути себе митцями власного успіху!

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського в рамках діяльності Дитячого фонду ООН (UNICEF) пройшла презентація книги «Крихітні історії».У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського в рамках діяльності Дитячого фонду ООН (UNICEF) пройшла презентація книги «Крихітні історії».У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського в рамках діяльності Дитячого фонду ООН (UNICEF) пройшла презентація книги «Крихітні історії».У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського в рамках діяльності Дитячого фонду ООН (UNICEF) пройшла презентація книги «Крихітні історії».У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського в рамках діяльності Дитячого фонду ООН (UNICEF) пройшла презентація книги «Крихітні історії».

Останні статті на сайті