Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Малі Олімпійські ігри у «Казковій країні»

Переглядів: 3208
31.05.2017 - 11:29

29 травня радо відкрив двері своїм вихованцям дитячий табір з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №10, в якому цього року відпочиває 96 учнів та 78 дітей відвідують пришкільний майданчик при таборі.

Старші загони вже в перший день могли випробувати себе на швидкість та витривалість під час змагань, проведених на міському стадіоні «Металург».

До того ж у пришкільному таборі «Казкова країна» щорічно проводяться Малі Олімпійські ігри з метою усвідомлення дітьми необхідності занять фізичною культурою і спортом; формування уявлень про олімпійські види спорту, історію Олімпійських ігор, прославлених спортсменів; зміцнення здоров'я в літній період; виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму.

Так, 30 травня відбулося урочисте відкриття Малих Олімпійських ігор. З самого початку діти долучилися до організації свята. Кожному загону, а їх у цьому році аж 8, необхідно було продемонструвати згуртованість, придумати назву та девіз.

На церемонії відкриття ігор до дітей з Олімпу спустився давньогрецький бог Зевс, який розповів про історію Олімпійських ігор. Проте, як завжди, втрутилася Баба Яга, тому дітям довелося доводити, що вони найшвидші, найспритніші, найсильніші. Найбільш активними були найменші учні 1 загону табору та 5 загону майданчика. Вони всі хотіли взяти участь у змаганнях, організованих фізичним керівником табору Лейлою Семеніхіною та педагогом-організатором Мариною Сподіною.

Все ж таки перемогли олімпійські принципи – чесність і справедливість, а Бабі Язі довелось відступити. Право внести Олімпійський факел було надано Зевсу (учитель фізичної культури Олексій Логвиненко) та учню 4-Б класу, призеру Чемпіонату України з легкої атлетики Віктору Витовтову.

Родзинкою церемонії відкриття Малих Олімпійський ігор стало катання дітлахів табору та майданчика на байдарках. Попереду на відпочиваючих чекає ще багато спортивних змагань, відвідування басейну, стадіону «Металург». Сподіваємось, що діти «Казкової країни» підтримають олімпійський девіз «Швидше, вище, сильніше».

29 травня радо відкрив двері своїм вихованцям дитячий табір з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №1029 травня радо відкрив двері своїм вихованцям дитячий табір з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №1029 травня радо відкрив двері своїм вихованцям дитячий табір з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №1029 травня радо відкрив двері своїм вихованцям дитячий табір з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №1029 травня радо відкрив двері своїм вихованцям дитячий табір з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №10

Останні статті на сайті