Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Верховна рада України

В гостях у бібліотеки

Переглядів: 2885
09.06.2017 - 12:26

8 червня 2017 року до центральної міської бібліотеки завітали дві групи вихованців пришкільного табору «Усмішка» Бахмутської загальноосвітньої школи № 11, щоб познайомитись з найстарішою та найбільшою бібліотекою міста.

В читальному залі діти подивились діючі виставки, в тому числі виставку вишивок Л. Комісарової, дізнались про традиції та символіку української народної вишивки. Неабиякий інтерес викликала виставка «Японія… далека, романтична, загадкова» до Року Японії в Україні, особливо японське віяло та м’ячик темарі.
В абонементному залі вихованці дізнались, як розташовуються книжки на полицях, як відшукати потрібну книгу у фонді, відгадували загадки про книги тощо.
В Інтернет-центрі пройшов «бібліопікнік» – бібліотекарі постаралися відірвати дітей від сучасних гаджетів, познайомити їх з журналами та бібліотечними раритетами.
Вихованці табору побачили, що сучасна бібліотека надає своїм користувачам  найрізноманітніші послуги: книги, журнали, доступ до Інтернет, настільні ігри, а головне – можливість цікаво та корисно, враховуючи різні смаки та інтереси, провести свій час.

В гостях у бібліотекиВ гостях у бібліотекиВ гостях у бібліотекиВ гостях у бібліотеки

Останні статті на сайті