Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

ExportUA

Приховані ресурси вихованців табору «Казкова країна»

Переглядів: 2778
12.06.2017 - 12:45

Будь-яка людина мріє про те, щоб мати справжнього друга. Комусь із нас, напевно, вже пощастило. А хтось, можливо, в силу сором'язливості або замкнутості відчуває себе самотнім і з гіркотою зізнається собі, що друзів у нього немає.

З метою виховання у дітей уміння дружити, толерантно ставитись до оточуючих, розвитку навичок працювати в колективі соціальним педагогом дитячого табору з денним перебуванням «Казкова країна» Бахмутської школи №10 Тетяною Стецюк були проведені тренінгові заняття. 
Діти вчились у тимчасових групах виявляти своєрідність кожного, а також знаходити спільні риси, які об'єднують їх з іншими, виявляти позитивні якості один одного за відгуками товаришів. 
Дуже згуртувала та залучила всіх дітей до роботи гра «Є ресурси!», в ході якої необхідно було двом командам із підручних засобів побудувати якнайдовшу лінію. В хід йшло все, починаючи від шнурків, взуття і закінчуючи телефонами, сумками і, навіть, одягом. Закінчилось заняття у 3-му та 4-му загонах грою «Зустріч двох цивілізацій», під час якої членам кожної команди необхідно було прийняти спільне виважене рішення. А молодші учні вчилися знаходити взаєморозуміння під час гри «Будиночки та господарі», де вони об’єднувалися в тимчасові трійки за сигналом ведучого. Гра розвеселила і розрядила обстановку. Після цього діти в групах намалювали свій веселковий настрій. 
У підсумку заняття вихованці табору обговорили свої враження та відчуття під час роботи в групах, трійках. Заняття ще раз довело, що кожна людина унікальна, але при цьому є те, що нас об’єднує, що у кожного з нас є свої приховані ресурси для досягнення мети.

Приховані ресурси вихованців табору «Казкова країна»Приховані ресурси вихованців табору «Казкова країна»Приховані ресурси вихованців табору «Казкова країна»Приховані ресурси вихованців табору «Казкова країна»

Останні статті на сайті