Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Єдиний день безпеки дорожнього руху у м. Бахмуті

Переглядів: 2723
14.06.2017 - 13:39

14 червня одночасно в декількох містах Донецької області відбулися заходи, присвячені безпеці дорожнього руху. Місто Бахмут також приєдналося до цієї акції.

У заході взяли участь керівники Бахмутського відділу поліції, представники Бахмутської міської ради, Управління освіти Бахмутської міської ради, учасники «Ліги майбутніх поліцейських», вихованці пришкільних таборів та дитячих садочків, Центру технічної творчості дітей та юнацтва, творчі колективи міста.
У межах заходу був проведений «Квест з безпеки дорожнього руху», участь у якому взяли 7 команд шкіл №№5, 7, 10, 11, 12, 18, 24. Під час проходження станцій, діти не тільки пригадали, але й удосконалили свої знання Правил дорожнього руху.
Для вихованців дитячих садочків №10 та №25 була організована спортивна розвага «Міша та Маша на дорозі».
Юні художники Центру технічної творчості дітей та юнацтва на знак вдячності за безпеку на дорогах передали представникам Бахмутської поліції намальовані власноруч плакати.
Цікава концертна програма від Бахмутського міського Народного Дому об'єднала всіх учасників світа. 
Усі учасники заходу отримали солодкі подарунки від Бахмутського відділу поліції, а команди таборів, дошкільних закладів та Центру технічної творчості дітей та юнацтва – набори канцелярії та настільні ігри.

Єдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. БахмутіЄдиний день безпеки дорожнього руху у м. Бахмуті

Останні статті на сайті