Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 263 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Золотий камертон» в Школі мистецтв.

Переглядів: 2589
14.06.2017 - 13:42

12 червня 2017 року в Школі мистецтв міста Бахмут пройшла підсумкова педрада, на якому були підведені підсумки минулого навчального року та визначені пріоритетні напрямки діяльності на наступний.

В рамках педради було проведено четвертий шкільний конкурс «Золотий камертон», заснований адміністрацією Школи з метою виявлення кращих викладачів за різними напрямками роботи, стимулювання їх творчої та педагогічної ініціативи, досягнення високих результатів у конкурсній та концертній діяльності. В цьому році кількість номінантів і переможців склало 30 осіб.
Конкурс пройшов у 9 номінаціях, в кожній з яких були визначені 3-4 переможця: «Пишаюся своїм учнем», «На шляху до успіху», «Найкращий творчий проект», «Передаю досвід іншим», «Найкраща ініціатива року», «Любов, турбота, доброта», «Золотий ключик», «Віддаю музику дітям», «Відмінність року». За умовами конкурсу, лауреати 1місць були нагороджені грамотами Управління культури Бахмутського міської ради, а також почесним перехідним знаком «Кришталева нота» в різній колірній гаммі. Лауреати 2 і 3 місць були відзначені грамотами Школи. Всі переможці отримали грошову винагороду.
Володарями «Кришталевої нотки» стали Богданова О.В., Іщенко К.П., Шибаєва Т.М., Сидорова Ю.А., Коломойцева Н.С., Нагорська Т.А., Баєв Я.Є., Кумейко Е .А., Коваленко В.Е.
Крім того, грамотами Школи мистецтв міста Бахмут і подяками були відзначені викладачі, які взяли активну участь в конкурсній, методичної та концертної діяльності Школи.
Присутня на педраді виконуюча обов’язки начальника Управління культури Бахмутського міської ради Андрєєва Л.М. привітала колектив з успішним проходженням в 2016-2017 навчальному році державної атестації, побажала подальших успіхів на музичному Олімпі і вручила грамоти Управління культури адміністрації Школи мистецтв.
На завершення педради колектив школи отримав подарунок від адміністрації і профспілки – шампанське, солодощі і поїздку до Святогірська.

«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.«Золотий камертон» в Школі мистецтв.