Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулася конференція на тему: Покращення психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій в Україні за Стандартами Керівних Принципів МПК з психічного здоров’я

Переглядів: 1512
27.06.2017 - 11:11

26 червня 2017 року у м. Дружківка Донецької області відбулася конференція на тему: «Покращення психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій в Україні за Стандартами Керівних Принципів МПК з психічного здоров’я».

Організатор заходу – директор благодійного фонду «Наснага» Т.В. Назаренко, звернула увагу на необхідність та доцільність надання психосоціальної підтримки дітям та їх родинам. Як важливо знати, що є спеціалісти, які в найскладніші моменти нашого життя завжди поруч, в змозі вислухати і допомогти, знайти вихід, дати надію і віру у власні сили, повернути радість та натхнення.

На конференцію було запрошено психолога Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для доповіді на тему: «Психологічна підтримка дітей з обмеженими можливостями», яка в своєму виступі розповіла про дитячий клуб «Промінчик», котрий з 2016 року працює на базі Бахмутського МЦСССДМ, а також про надання психологічної допомоги дітям з обмеженими можливостями. Цей клуб відвідують не тільки місцеві маленькі жителі, а також і переселенці. Для дітей проводяться свята, казкові вистави, солодкі столи.

26 червня 2017 року у м. Дружківка Донецької області відбулася конференція на тему: «Покращення психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій в Україні за Стандартами Керівних Принципів МПК з психічного здоров’я».26 червня 2017 року у м. Дружківка Донецької області відбулася конференція на тему: «Покращення психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій в Україні за Стандартами Керівних Принципів МПК з психічного здоров’я».

Останні статті на сайті