Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Успіх сумоістів

Переглядів: 1904
22.08.2017 - 08:36

18-20  серпня в м. Святогірську на території дитячого оздоровчого центру «Лісова казка», 100 учасників приймали участь у чемпіонаті області з сумо серед юнаків та дівчат молодшого віку, юніорів та молоді, присвяченому головному державному святу - Дню незалежності України.

Юнаки та дівчата різних вікових категорій оспорювали право бути сильнішим борцем області з виходом на чемпіонат України  м. Рівно у вересні місяці.

В медальному заліку перше місце зайняла команда Бахмута (15 золотих медалі), друге – Слав,янська, трете – пос. Мироновський.

Переможці цих змагань були нагороджені грамотами,  медалями обласного управління з питань фізичної культури та спорту та Федерацією сумо. Призами від спонсорів  "Testy style".

Тренує спортсменів фахівець центру "Спорт для всіх" Ольга Митник, тренери –викладачи КДЮСШ № 2 Олег Рева та Максим Єфремов.

Спортсмени отримали безліч позитивних емоцій, гарного настрою та заряд бадьорості! 

Вітаємо всіх та бажаємо міцного здоров’я, впевненості у майбутньому, миру та згоди!

Нехай ваша важлива робота в нашій країні завжди знаходить відгук, розуміння і вдячність суспільства, а вам кожен день приносить натхнення і задоволення.

18-20 серпня в м. Святогірську 100 учасників приймали участь у чемпіонаті області з сумо серед юнаків та дівчат молодшого віку, юніорів та молоді, присвяченому головному державному святу – Дню незалежності України. 18-20 серпня в м. Святогірську 100 учасників приймали участь у чемпіонаті області з сумо серед юнаків та дівчат молодшого віку, юніорів та молоді, присвяченому головному державному святу – Дню незалежності України. 18-20 серпня в м. Святогірську 100 учасників приймали участь у чемпіонаті області з сумо серед юнаків та дівчат молодшого віку, юніорів та молоді, присвяченому головному державному святу – Дню незалежності України. 18-20 серпня в м. Святогірську 100 учасників приймали участь у чемпіонаті області з сумо серед юнаків та дівчат молодшого віку, юніорів та молоді, присвяченому головному державному святу – Дню незалежності України.

Останні статті на сайті