Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Збережи життя на дорозі!

Переглядів: 1536
15.09.2017 - 06:15

Заходи з профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму у Бахмутському НВК №11 проводяться не лише у вересні, а й протягом всього навчального року.

Постійно поновлюються куточки безпеки руху, випускаються тематичні газети «Все про правила дорожнього руху». Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.
У вересні НВК розпочалися оперативно-профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!» із метою створення безпечних умов навчально-виховного процесу, забезпечення впровадження відповідних вимог державних і галузевих нормативних документів із питань охорони праці, безпеки життєдіяльності в навчальному закладі, здійснення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, поширення кращих форм і методів профілактичної роботи серед учнів.
Для учнів члени ЮІДР провели практичне заняття «Наш шлях до школи та нові маршрути». Під час заняття також була проведена роз’яснювальна профілактична робота з юними велосипедистами та дітьми, які мають роликові ковзани та скейти.
Учні 1-11 класів виготовили пам’ятки з ПДР, які розмістили у щоденниках, а члени Ліги Майбутніх Поліцейських разом із співробітником ювенальної превенції Віталієм Микитою провели акцію «Безпека на дорозі» для молодших школярів.
Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

Збережи життя на дорозі!Збережи життя на дорозі!Збережи життя на дорозі!Збережи життя на дорозі!

Останні статті на сайті