Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

ExportUA

Зустрічі в рамках пілотного проекту «Музейна педагогіка»

Переглядів: 2607
03.11.2017 - 08:45

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли заплановані зустрічі в рамках пілотного проекту «Музейна педагогіка».

До школярів навчального закладу завітали співпрацівники Бахмутського міського краєзнавчого музею. Для паралелі шостих класів науковці підготували цікаві лекції до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників. Шестикласники почули про героїчне минуле рідного міста в «темні» часи історії.

Для учнів 5 класів гості провели віртуальну екскурсію "Бахмутською фортецею". Хлопці та дівчата мали змогу побачити, як виглядали сторожові вежі Бахмута.

Четвертокласників музейні науковці познайомили з історичною візиткою міста. Діти дізнались про старовинний промисел – солеваріння, який створив умови для виникнення нашого міста у 1571 році.

Спільний пілотний проект допомагає молодому поколінню глибше зануритися в історію виникнення рідного краю, виховуючи активну громадську позицію та створюючи сприятливі умови для подальшого процвітання нашої країни.

Чекаємо на нові пізнавальні зустрічі з друзями з міського музею.

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли заплановані зустрічі в рамках пілотного проекту «Музейна педагогіка».У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли заплановані зустрічі в рамках пілотного проекту «Музейна педагогіка».У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли заплановані зустрічі в рамках пілотного проекту «Музейна педагогіка».

Останні статті на сайті