Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 270 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Зональні змагання «Веселі старти»

Переглядів: 1550
20.11.2017 - 08:39

16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».

Позмагатись за звання найсильніших приїхали команди з Дружківки, Бахмута, Слов’янська, Костянтинівки, Торецька, Краматорська, Сіверська, Бахмутського та Костянтинівського районів.

Перед початком змагань учасників привітали державний тренер Федерації легкої атлетики Тетяна Серорез, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, директор Бахмутського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олексій Абакумов.

Дві години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань. На спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. Команди виявляли кращих у 4-х естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи.

За підсумками всіх етапів змагань перше місце серед команд міст посіли школяри Дружківки, друге – Краматорська, третє – Слов’янська. Першими серед команд районів та ОТГ стали представники Бахмутського району, другими – Костянтинівського району.

Усі учасники «Веселих стартів» отримали заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Метою проведення даного заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально-вольових рис характеру у дітей та розвиток фізичних якостей.

Вітаємо команди переможців і висловлюємо подяку вчителям, які підготували команди чемпіонів і призерів.

16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».16 листопада в СК «Металург» міста Бахмут відбулись зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».