Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

11 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 10172
29.09.2011 - 13:13

28 сентября 2011 года в 9.00 в большом зале заседаний административного здания городского совета, состоялась 11 сессия Артёмовского городского совета, на которой были приняты решения по вопросам:

  1. Про пільги зі сплати земельного податку.     
  2. Про затвердження Положення про Управління економічного розвитку Артемівської міської ради у новій редакції.
  3. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Артемівської міської ради на 2011 рік, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 03.12.2010 №6/1-11, зі змінами, внесеними до нього рішеннями Артемівської міської ради від 23.03.2011 №6/5-85, від 27.04.2011 №6/6-105.
  4. Про визнання такими, що втратили чинність, рішення Артемівської міської ради. 
  5. Про дачу дозволу на відчуження об`єкта права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, який знаходиться на балансі комунального підприємства " Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг".
  6. Про затвердження переліку активів концесіонера-товариства з обмеженою відповідальністю "АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ", які підлягають поверненню концесієдавцю – Артемівській міській раді.
  7. Про дачу згоди комунальному підприємству «Артемівськміськелектроавтотранс» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська,  яке  знаходиться на його балансі.
  8. Про внесення змін до рішення Артемівської міської ради від 03.02.2010 №5/53-1044 "Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська квартир, що знаходяться  у житлових будинках, розташованих за адресами: м. Артемівськ, вул. Широка, 4 та вул. О. Сибірцева, 172".
  9. Про внесення змін до переліку об`єктів права комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, що не можуть бути визнані банкрутами, визначеного рішенням Артемівської міської ради від 25.11.2009 №5/50-1012 із внесеними до нього змінами.
  10. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Артемівськ, вул. Пушкіна,42 з балансу комунального підприємства "Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг" на баланс об`єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пушкіна,42".
  11. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Артемівськ, вул. Ювілейна,53 з балансу комунального підприємства "Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг" на баланс об`єднання співвласників багатоквартирного будинку "Ювілейна,53".
  12. Про безоплатну передачу житлового будинку, розташованого за адресою: м. Артемівськ, вул. Радянська,28 з балансу комунального підприємства "Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг" на баланс об`єднання співвласників багатоквартирного будинку "Радянська,28".
  13. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  14. Про безоплатну передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  15. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.
  16. Про результати розгляду депутатського запиту депутата Артемівської міської ради Бойка В.П.

 

В разделе "Разное"  с информацией по протокольному поручению «О выдаче дублирующих документов на одни и те же земельные  участки»  выступила и.о. начальника отдела ГОСКОМЗЕМА в г.Артемовске Донецкой области  Худобец Елена Валерьевна.

Городской голова Рева А.А.:

  • пригласил всех депутатов после окончания сессии на стадион "Металлург", посмотреть, как  идут  строительные работы по его реконструкции.
  • А также, в 13.00 часов на торжественное открытие остановки "ул. Корсунского", которая стала продолжением троллейбусного маршрута № 6 до предприятия "Эко продукт"

На этом работа  11 сессии была закрыта.

Подробнее ознакомиться с решениями 11 сессии Артемовского городского совета