Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Майстер-клас для вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів

Переглядів: 3866
30.11.2017 - 15:04

У рамках засідання міського методичного об’єднання для вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів на базі дошкільного закладу №31 «Горобинка» м.Бахмута пройшов майстер-клас вчителя-логопеда Олени Гордєєвої за темою «Використання коректурних таблиць Н.Гавриш у роботі з дітьми-логопатами».

В першій частині слухачі мали можливість познайомитися з досвідом та результатами впровадження сучасної інноваційної технології. В ході роботи педагогом-майстром було представлено відео-перегляд практичної діяльності з дітьми, які мають вади мови та зору з використання різноманітних методів роботи за коректурною таблицею. Обговорення форм, методів та прийомів показало їх високий рівень ефективності та сучасності.

Практичний психолог дитячого садка №31 Тетяна Мартинова надала рекомендації щодо психологічного обґрунтування та умов використання картинок для коректурних таблиць в роботі з дітьми, які мають затримку формування розвитку психічних функцій, вади зору та мовні недоліки.

У практичній частині учасники самостійно скласти зміст та завдання згідно лексичних тем та віку дітей. Досвід Олени Юріївни зацікавив колег, було запропоновано подальше його розповсюдження.

Майстер-клас пройшов на високому рівні, позитивному емоційному підйомі, що забезпечило можливість індивідуального професійного зростання кожного педагога.

Для вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів на базі дошкільного закладу №31 «Горобинка» м.Бахмута пройшов майстер-клас за темою «Використання коректурних таблиць Н.Гавриш у роботі з дітьми-логопатами». Для вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів на базі дошкільного закладу №31 «Горобинка» м.Бахмута пройшов майстер-клас за темою «Використання коректурних таблиць Н.Гавриш у роботі з дітьми-логопатами».