Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Верховна рада України

Відкритий чемпіонат Донецької області з самбо

Переглядів: 2122
18.01.2018 - 12:59

12-14 січня в Краматорську на базі ЗОШ № 8 відбувся чемпіонат Донецької області з боротьби самбо серед кадетів, юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку.

У спортивному та бойовому розділах за звання кращих змагалися 93 спортсмена з Краматорська, Слов’янська, Бахмута, Покровська, Мирнограду та смт. Миронівський Бахмутського району.

Відкрив урочистий парад директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Зазначивши стрімкий розвиток самбо в Донецькій області, він привітав учасників із початком 2018 спортивного року і побажав їм успішних виступів на всіх стартах протягом сезону.

Змагання були відбірковими до чемпіонату України, який відбудеться 1-4 лютого в Харкові, тому боротьба за право потрапити до збірної команди Донеччини та представляти регіон на всеукраїнському рівні вийшла завзятою. На килимах відбулося багато захоплюючих сутичок.

Наше місто представляла команда   у складі 12 спортсменів КДЮСШ №2 та ДВУОР, які поповнили скарбничку нашого міста 6 золотими, 4 срібними та 2 бронзовими медалями.

За підсумками особистої першості переможців у кожній ваговій категорії нагородили медалями та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації. У командному заліку «золотий» кубок отримали самбісти Краматорська, «срібло» – у представників Слов’янська, «бронза» – у спортсменів Бахмута. Окрім цього, разом із щирими вітаннями, кращі спортсмени отримали фірмові спортивні костюми з символікою Донецької обласної федерації самбо НФСУ.

Вітаємо спортсменів та тренерів підготувавших команду та бажаємо нових перемог!