Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Донецька обласна рада

Зимовий квест у «Кріпиші»

Переглядів: 1361
07.02.2018 - 08:37

Малюки та дорослі з нетерпінням чекають зиму, казковий час, коли доступні найрізноманітніші ігри для дітей взимку на вулиці.

Сніг є прекрасним «полем» для ігор - катання на санках, лижах, побудови величезних барикад і крижаних лабіринтів, «сніжні битви» тощо. Завдяки цим іграм можна весело провести час і оздоровитися.
У цьому переконалися дошкільнята середніх та старших груп «Чомусики», «Росинка», «Горобинка», «Джерельце», «Казка», «Чародії», «Барвінок» закладу дошкільної освіти №49 «Кріпиш» м. Бахмут, які взяли участь у спортивному святі-квесті «Зимові пригоди» в рамках проведення Дня здоров’я.
Казкові персонажі Баба Яга, Дід Мороз, Зимонька, Сніговик, Олень, Новорічна ялинка у  виконанні педагогів Ольги Калініченко, Ірини Кудренко, Ірини Ісаєвої, Марини Борисенко, Надії Недосека, Лариси Пискун створили незабутню святкову атмосферу. Діти веселилися від душі: взяли участь у перегонах на санчатах, разом з Оленем пограли в «сніговий» флорбол, мандрували заплутаним лабіринтом, стали учасниками зимового флешмобу, створили яскраву картину «Казковий фейерверк».
Наприкінці свята дітей почастували запашним чаєм з баранками, які вони отримали за участь у квесті.

Зимовий квест у «Кріпиші»Зимовий квест у «Кріпиші»

Останні статті на сайті