Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Донецька обласна рада

Волейболістки Бахмута – переможниці чемпіонату області

Переглядів: 2627
13.02.2018 - 14:33

09 – 11 лютого в  Бахмуті,  в ігровому залі стадіону "Металург" проходили ігри чемпіонату Донецької області серед дівчат 2003 р.н. та молодше . У змаганнях взяли участь 10 команд з міст Донецької області: Северська, Покровська, Курахова, Лимана, Слов'янського та  Костянтинівського районів, Соледара (2) та Бахмута (2). 

Змагання проводилися у двох підгрупах і за результатами всіх ігор визначилися найсильніші команди. Дуже радує, що чемпіонами, вже вкотре стали Бахмутські волейболістки, вихованки молодого тренера КДЮСШ№1 Олени Дробитько. Бахмут все частіше звучить, як місто в якому волейбол не тільки розвивається, але і досягає все більш високих результатів. Це заслуга всього дружного колективу тренерів і президента ВК "Бахмут" Геннадія Корнієнко, який надає безцінний внесок в розвиток волейболу.

Друге місце у команди Соледара «Артемсіль», третє  посіли волейболістки Северська.

Вітаємо наших чемпіонок і їх тренера і бажаємо тільки перемог!

09 – 11 лютого в  Бахмуті,  в ігровому залі стадіону "Металург" проходили ігри чемпіонату Донецької області серед дівчат 2003 р.н. та молодше . 09 – 11 лютого в  Бахмуті,  в ігровому залі стадіону "Металург" проходили ігри чемпіонату Донецької області серед дівчат 2003 р.н. та молодше . 09 – 11 лютого в  Бахмуті,  в ігровому залі стадіону "Металург" проходили ігри чемпіонату Донецької області серед дівчат 2003 р.н. та молодше . 09 – 11 лютого в  Бахмуті,  в ігровому залі стадіону "Металург" проходили ігри чемпіонату Донецької області серед дівчат 2003 р.н. та молодше .

Останні статті на сайті