Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 140 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

У Бахмутській ОДПІ пройшов семінар для платників податків на тему: «Особливості подання декларації з податку на прибуток підприємства. Електронні сервіси ДФС»

Переглядів: 1939
20.02.2018 - 06:31

8 лютого 2018 року у приміщенні Бахмутської ОДПІ був  проведений семінар для платників податків з питання подання декларації  та податкової звітності з податку на прибуток підприємств за 2017 рік, з питання електронних сервісів ДФС, а також нововведень у податковому законодавстві у 2018 році.

В.о. начальника Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Косолапов І.А.  відкрив семінар, оголосив регламент семінару. 

В ході семінару працівниками відділу податку на прибуток Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області були висвітлені зміни в оподаткуванні з 01 січня 2018 році щодо особливостей заповнення та подання декларацій з податку на прибуток. А саме, роз’яснено, що змінилося в оновленій формі декларації та на що підприємствам слід звернути увагу при заповненні декларації.

Окрему увагу платників звернули на граничні строки сплати та подання податкової звітності з податку на прибуток. Граничним строком подання звітності з податку на прибуток за звітний 2017 рік є 1 березня 2018 року

Керівник відділу електронних сервісів та звітності управління обслуговування платників Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області розповіла про електронні сервіси ДФС, про зміни та особливості електронного документообігу, відповіла на всі питання платників податків.

Останні статті на сайті