Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Благодійний концерт «На крилах натхнення»

Переглядів: 1805
26.02.2018 - 07:37

Доброта – дуже важлива якість людини, особливо в наш стрімкий час. Добро – це та універсальна мова, завдяки якій люди можуть легко порозумітися один з одним. І коли у дім приходить біда, долати її потрібно з щирим серцем, усім світом, разом…

22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення», призваний підтримати нашу 23-річну землячку Анастасію Рибальченко, яка вже не один рік бореться з тяжким захворюванням.

Організатором акції виступила Школа мистецтв міста Бахмута. В концерті взяли участь народні аматорські колективи – камерний хор «Елегія» (кер. Костанда Г.В.) та ансамбль скрипалів «Дивертисмент» (кер. Москальова О.І.), а також Зразковий дитячий колектив оркестр народних інструментів Школи мистецтв міста Бахмута (кер. Шаповалов О.В.)

Яскраві нотки додали виступам номери у виконанні зразкового ансамблю танцю «Непоседы» загальноосвітньої школи №18 імені Дмитра Чернявського (кер. Вєсько О.М.), який також став співучасником благодійної акції. Композиції «Господині», «Несе Галя воду», «Портной» стали колоритною прикрасою заходу.

Півтори години зі сцени лунали твори класичних та сучасних композиторів, обробки народних пісень. Слухачі бурхливими оплесками супроводжували виступи юних та професійних виконавців. У залі панувала атмосфера творчості і натхнення, а також щирості, співчуття і доброзичливості.

Наприкінці концерту, зі словами подяки, до присутніх звернулись директор Школи мистецтв міста Бахмута Гринь Є.В. та керівник зразкового ансамблю танцю «Непоседы» Вєсько О.М.. Вони оголосили, що за час проведення концерту було зібрано 23 тисячі гривень для покращення стану здоров’я Анастасії, які будуть перераховані на картку Приват Банку на ім’я дівчини.

Школа мистецтв міста Бахмута щиро дякує всім присутнім гостям та мешканцям міста, творчим учасникам заходу, а також колективу Комунального закладу культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» за підтримку, сприяння у проведенні концерту та частку своєї душі, віри, любові і надії на краще.

Сподіваємось, що наші зусилля не були марними, що краплинка теплоти наших сердець допоможе врятувати життя.

22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»22 лютого.2018 року в Комунальному закладі культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА» відбувся благодійний концерт «На крилах натхнення»

Останні статті на сайті