Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Урядовий портал

Відбулось чергове засідання міської студентської ради

Переглядів: 1697
27.02.2018 - 12:30

26 лютого в молодіжному центрі «Перспектива» відбулось чергове засідання міської студентської ради. Головним питанням порядку денного було моніторинг розвитку громадського молодіжного руху в місті.

В українському сучасному суспільстві існує велика проблема стосовно молоді – низька громадянська активність. За даними незалежного опитування лише 11% молоді в Україні зацікавлені в громадській діяльності. Студентська рада міста виступила з ініціативою розробки анонімної анкети  з розвитку молодіжного громадського руху в Бахмуті та провели опитування серед студентів. Результати цього опитування були проаналізовані на засіданні. Так було опитано більш ніж 160 чоловік в усіх навчальних закладах І – IV рівнів акредитації та центру професійно-технічної освіти віком від 15 до 25 років. За результатами опитування було визначено, що більшість не зовсім розуміють, що таке громадська організація, дуже мало знають про діючі в місті організації, плутають поняття (благодійний фонд, неформальний простір тощо). Серед опитаних 17,5 % готові створити громадську організацію і цікавляться такими напрямками, як політика, інтелектуальний розвиток, спорт та культура.

Згідно зібраних даних Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради визначило необхідним посилити інформаційно-просвітницьку роботу серед молоді щодо знайомства молоді із самим поняттям громадської організації, її функціями та напрямами діяльності, а також з тими організаціями, що діють в місті.

26 лютого в молодіжному центрі «Перспектива» відбулось чергове засідання міської студентської ради. Головним питанням порядку денного було моніторинг розвитку громадського молодіжного руху в місті.

Останні статті на сайті