Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

І знову перемога!

Переглядів: 1963
28.02.2018 - 10:53

Вихованці Бахмутського ЦТТДЮ гуртка спортивної радіопеленгації взяли участь у І етапі Чемпіонату Донецької області серед учнівської молоді «DonOrientChamp»

У Краматорську проходив І етап Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp», в якому взяли участь 148 спортсменів області та м. Сєверодонецька.

Завдяки гарній підготовці наших тренерів, керівників гуртка спортивної радіопеленгації – Науменка Володимира Сергійовича та Смирнова Олександра Васильовича команда м.Бахмута «Пошук» виступила досить вдало, незважаючи на те, що в складі команди було13 спортсменів, для яких це був дебют на змаганнях такого рівня.

Не можна не відмітити самих вихованців, які завзято тренувались, щоб здобути першість. 10 спортсменів заявлених в командному заліку, підсумок командної боротьби – 6 кращих результатів спортсменів.

І місця зайняли:

Бумар Олексій, студент І курсу Бахмутського музикального училища ім. І. Карабиця.;

Бондарев Ілля, учень 5 класу Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 – багатопрофільний ліцей»;

Шподарева Анастасія, учениця 4 класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12;

Бритченко Валерія, учениця 6 класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12;

Отримали ІІ місця:

Ковган Аліна, учениця 6 класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. Дмитра Чернявського;

Пруденко Олена, ученицю 9 класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 ім. Дмитра Чернявського.

Спортсмени та тренери команди поставили собі за мету: взяти участь у наступних чотирьох етапах Чемпіонату, а у підсумку – здобути кубок ОДЦТК департаменту освіти Донецької області.

Вихованці Бахмутського ЦТТДЮ гуртка спортивної радіопеленгації взяли участь у І етапі Чемпіонату Донецької області серед учнівської молоді «DonOrientChamp»Вихованці Бахмутського ЦТТДЮ гуртка спортивної радіопеленгації взяли участь у І етапі Чемпіонату Донецької області серед учнівської молоді «DonOrientChamp»Вихованці Бахмутського ЦТТДЮ гуртка спортивної радіопеленгації взяли участь у І етапі Чемпіонату Донецької області серед учнівської молоді «DonOrientChamp»Вихованці Бахмутського ЦТТДЮ гуртка спортивної радіопеленгації взяли участь у І етапі Чемпіонату Донецької області серед учнівської молоді «DonOrientChamp»