Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Методисти м.Бахмута презентували свою роботу на обласному семінарі у Слов’янську

Переглядів: 1455
02.03.2018 - 09:06

У межах роботи обласної Школи методиста у Слов’янську відбувся узагальнювальний семінар «Парад методичних знахідок», метою якого стало підвищення професійної компетентності методистів міських методичних центрів щодо інноваційних педагогічних технологій, сучасних інтернет- та ІКТ-технологій, хмарних технологій у роботі методиста, нових тенденцій освітніх проектів, планування  роботи з педагогічними кадрами, організації проектної діяльності на місцях тощо.

У роботі семінару взяли участь і представники методичної служби міста Бахмута. Методист з питань організації підвищення кваліфікації педагогів Інна Астапова презентувала авторський проект міської Школи підготовки  вчителів англійської мови в контексті концепції Нової української школи. Методист із виховної роботи Віта Шепотько розповіла про методичний супровід роботи міського учнівського самоврядування з використанням інтерактивних технологій.

За плідну роботу у Школі протягом року методисти отримали  сертифікати Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У межах роботи обласної Школи методиста у Слов’янську відбувся узагальнювальний семінар «Парад методичних знахідок»

Останні статті на сайті