Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Урядовий портал

Бібліотечний квест у Бахмутській школі №18

Переглядів: 2543
03.04.2018 - 13:33

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського на базі читальної зали пройшов бібліоквест для користувачів шкільної бібліотеки.

Напередодні весняних канікул під керівництвом шкільного бібліотекаря Тетяни Кириєнко бібліотечний актив провів для учнів початкової ланки масовий захід – «Казковий бібліоквест». Юні організатори ретельно готувалися до цієї зустрічі: вигадували завдання, готували елементи костюмів та декорацій, добирали тематичний літературний матеріал. У результаті читальна зала перетворилась у справжній квест-майданчик.

Упродовж дня двері шкільного інформаційно-бібліотечного центру були відкриті для школяриків 2-4 класів. Малих читачів зустрічали казкові герої: Півник, Юрашко-мурашка, Ведмежатко, Кіт у чоботях та Дюймовочка. Літературні персонажі звертались до малечі з проханням знайти Оверка та Улянку, викрадених Лісовиком із мультфільму «Нові пригоди Котигорошка».

Учасникам квесту належало пройти багато цікавих літературних іспитів та випробувань дружбою, взаємодопомогою, співпрацею у колективі. Діти об’єдналися у дві команди – «Парасолька» та «Колосок». Вони шукали приховані сліди Лісовика, малювали метеликів та весняні квіти у садочку Дюймовочки, в гостях у Ведмедика складали пазли, відгадували ребуси та допомагали Коту у чоботях знайти вірні слова в казках-перевертнях.

І, як у справжній казці, не обійшлось без чарівництва: «зачаклована» нитка нарешті привела книжкових слідопитів до хлопчика Оверка та дівчинки Улянки.

Всі присутні отримали не лише нові знання та навички, але й чудові, яскраві почуття від бібліотечних пригод. 

У Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського на базі читальної зали пройшов бібліоквест для користувачів шкільної бібліотеки.