Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 154 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Збір лідерів шкільного самоврядування «Гра патріотів»

Переглядів: 2144
03.04.2018 - 13:57

Патріотизм – це особливе, тобто безумовне і високосмислове почуття-цінність, яке характеризує ставлення особистості до народу, Батьківщини, держави та до самої себе. Саме такого висновку дійшли лідери шкільних самоврядувань взявши участь у тренінговій грі для лідерів шкільного самоврядування «Грі патріотів».

Директор Бахмутського МЦДЮ, тренер Ганна Петриєнко-Полухіна наголосила на тому, що патріот – це особистість, у якої відсутні такі негативні риси, як зневага, заздрісність, жадібність, зверхність, брехливість тощо. Тому кожен повинен постійно працювати над собою, щоб вони зникли з його внутрішнього світу. Методист з виховної роботи Управління освіти Віта Шепотько розібрала з дітьми поняття «громадянин», «активна громадянська позиція» і як вони пов’язані з поняттям «патріот».

Протягом заходу діти працювали в групах, збирали вислови про патріотизм, обговорювали ключові тези, виконали вправу «Місія нездійснена», тренінгові вправи на співпрацю та партнерство, продемонстрували справжню командну роботу.

Наприкінці заходу було підведено підсумки, кожен учасник висловився, що для нього значить бути патріотом.

Збір лідерів шкільного самоврядування «Гра патріотів»