Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Тиждень психології «Головне, що всі ми разом»

Переглядів: 1920
12.04.2018 - 09:00

У закладі дошкільної освіти №47 «Оленка» м.Бахмута пройшов Тиждень психології. Мета заходу - підтримання комфортної, радісної, атмосфери в дитячому садку, залучення батьків, педагогів та вихованців до активних форм співпраці.

Кожний день мав свій девіз та емблему. Заходи дня були спрямовані на вирішення задач, зазначених у девізі. Щоденні ранкові зустрічі, хвилинки привітання, ігри на соціалізацію, вікторини, розваги для вихованців, психологічні тести, ігри та вправи для дорослих сприяли налаштуванню малечі, батьків, педагогів на подальшу спільну діяльність.

Діти старших груп та учні 1-А класу Бахмутської школи №12, які навчаються на базі садка, отримали заряд позитивної енергії завдяки розважальній програмі «Посміхнися, друже!», проведеної напередодні Дня сміху. Веселі конкурси, жартівливі питання, цікаві завдання, сприяли покращенню настрою усіх учасників.

Вихованці закладу дошкільної освіти №16 «Ромашка» мали можливість показати власну ерудицію та кмітливість в ході інтелектуальної розваги «Клуб розумних і допитливих», а також повеселитися, прийняти участь в естафетах, іграх.

Педагоги створили разом з вихованцями «абетку добрих слів», були активними учасниками міні-практикуму «Посмішка творить дива». Разом із батьками розширили уявлення про стрес, його вплив на людину, навчались методам профілактики та подолання стресових станів під час тренінгу «Стресі психологічна рівновага».

Для батьків найменших вихованців із ясельних груп проведена консультація-практикум «Щоб росли розумними», в ході якої батьки власноруч апробували ігри для розвитку дрібної моторики, що можна виготовити з підручних матеріалів вдома.

Завершився тиждень оформленням спільного «Свитку побажань» від педагогів та батьків, на якому вони залишили свої думки, емоції та мрії. Проведення тижня психології стало своєрідним стимулом для згуртування колективу педагогів, а батьків налаштувало на дієву співпрацю з дитячим садком.

Тиждень психології  «Головне, що всі ми разом»Тиждень психології  «Головне, що всі ми разом»Тиждень психології  «Головне, що всі ми разом»Тиждень психології  «Головне, що всі ми разом»Тиждень психології  «Головне, що всі ми разом»Тиждень психології  «Головне, що всі ми разом»

Останні статті на сайті