Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Молодіжна акція «Дозвілля без шкоди для довкілля»

Переглядів: 1822
13.04.2018 - 10:36

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за ініціативи Студентської ради міста з 18 березня 2018 року розпочала молодіжну акцію «Дозвілля без шкоди для довкілля».

Акція проходить в рамках проведення Еко-фестивалю, який планується наприкінці квітня та її метою є моніторинг місць дозвілля де відпочивають мешканці Бахмуту, ступінь їхньої чистоти та прибирання цих місць.

За результатами моніторингу було опитано людей віком від 18 до 62 років, виявлено найбільш забруднені місця. В цілому чистоту міста оцінили на 4 бали з 5 запропонованих.  51,5% опитаних виявили бажання взяти участь в прибиранні місць відпочинку.

Другий етап акції по прибиранню місць відпочинку відбувся 11 квітня. Більше 200 чоловік молоді вийшли на зазначені локації та звільнили їх від сміття. Також Студентською радою міста були розроблені таблички, які встановлені в місцях відпочинку з метою нагадати мешканцям міста про те, що чисто там де не смітять.

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за ініціативи Студентської ради міста з 18 березня 2018 року розпочала молодіжну акцію «Дозвілля без шкоди для довкілля».Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за ініціативи Студентської ради міста з 18 березня 2018 року розпочала молодіжну акцію «Дозвілля без шкоди для довкілля».

Останні статті на сайті