Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Екскурсія до міської пожежно-рятувальної частини

Переглядів: 1696
20.04.2018 - 17:21

Учні Бахмутської школи №12 відвідали 8 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України в Донецькій області.

Під час екскурсії учні мали змогу повторити правила пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та оглянути транспорт спеціального призначення.

Дмитро Маренцов, командир 47 відділення Державної пожежно-рятувальної частини, старшина служби цивільного захисту, розповів школярам, як оперативно - рятувальний загін реагує на сигнал тривоги, та як від швидкості та злагодженості дій рятувальників залежить життя людей.

Найбільше учням запам’яталися відвідини гаражу з технікою та устаткуванням. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка, відповідали на питання, які задавали діти. Під час зустрічі Дмитро Маренцов звернув увагу учнів на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїзм професії пожежника. Дякуємо нашим рятівникам за їх роботу та за пізнавальну та захоплюючу екскурсію.

Екскурсія до міської пожежно-рятувальної частиниЕкскурсія до міської пожежно-рятувальної частиниЕкскурсія до міської пожежно-рятувальної частини